babagan awake dhewe

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd.

Fuzhou Alizarin Coating co., ltd, didegaké ing taun 2004, minangka pabrikan inovatif saka lapisan receptive laser inkjet & warna lan tinta inkjet kanggo inkjet, plotter laser warna & plotter pemotong.Bisnis inti kita fokus ing produksi kertas presentasi lan film sing dilapisi kanthi kualitas paling dhuwur ing sawetara variasi, wiwit saka media inkjet, media inkjet Eco-solvent, media inkjet solvent entheng, Media inkjet tahan banyu nganti kertas transfer inkjet, werna. kertas transfer laser, Eco-Solvent Printable Flex lan Cut table Polyurethane Flex etc. Lan kita duwe keahlian ekstensif…

Ayo ngerti liyane

Milestones & Anugrah

2004
2005
2006
2007
2009
2013
2014
2015

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd. diadegaké.Ing taun sing padha, kertas transfer inkjet diluncurake, yaiku perusahaan pertama ing China sing sukses ningkatake aplikasi kasebut.

Eco-Solvent printable PU fleksibel teka ing pasar.

Kertas transfer Laser Warna dikenalake ing pasar bebarengan.

Produk seri film PU sing bisa dipotong paling dhuwur dipromosikan ing omah lan ing luar negeri.

Tuku luwih saka 10.000 meter tanah industri

Pabrik kasebut pindhah menyang pabrik anyar, sing luwih saka 6 kaping luwih gedhe tinimbang asline.

Produk seri fleksibel PU sing bisa dipotong ekonomi dikenalake menyang pasar luar negeri.

Pabrik Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd menangake gelar Fujian High-tech Enterprise

produk

Kita nawakake macem-macem pilihan saka InkJet Transfer Paper, Warna Laser Transfer Paper, Eco-Solvent Printable PU Flex kanggo Print & Cut lan Cuttabe Heat Transfer PU Flex etc.
  • HT-150S Light Eco-solvent Printable PU Flex kanggo kain warna cahya utawa putih

  • HTW-300SRP Dark Eco-Solvent & Lateks Print & Cut Heat Transfer PU Flex

  • HTGD-300S Eco-solvent Glow in Dark Printable PU Flex Heat Transfer Vinyl

  • HTS-300S Eco-Solvent Metallic Printable Heat Transfer PU Flex kanggo dekorasi kain

  • HT-150E Heat Transfer Paper Kanggo Printer Inkjet kanggo meja

  • HT-150P Heat Transfer Paper Kanggo Printer Inkjet kanggo meja

  • HTW-300 Dark Fabric Inkjet Heat Transfer Paper dicithak dening printer desk-jet normal

  • HTW-300R Dark Fabric Inkjet Heat Transfer Paper dicithak dening printer desk-jet normal

  • Transfer Panas PU Flex Reguler Rolls utawa Sheets kanggo Vinyl Cutting Plotter

  • Transfer Panas Premium PU Flex karo adhesive Rolls kanggo nglereni nggoleki

  • Transfer Panas Glitter PU Fleksibel kanggo Meja Vinyl Cutting plotter Silhouette cameo4

  • Kawanan Vinyl Iron-On kanggo plotter pemotong meja Silhouette Cameo4, Cricut, Brother scanNcut, Panda Mini

  • We nyedhiyakake kertas transfer inkjet HTW-300EX JetPlus-Dark digawe dening perusahaan Alizarin ing China, sisih mburi kertas minangka gambar garis kothak biru, sisih liyane bisa dicet nganggo pena warna banyu, krayon, pastel minyak lan liya-liyane. dening ngarep wesi menyang putih utawa cahya-colored, lan peteng 100% katun T-shirts.

  • We nyuplai kertas transfer inkjet HT-150 JetPlus-Light digawe dening perusahaan Alizarin ing China, sisih mburi kertas gambar garis kothak biru, sisih liyane bisa dicet nganggo pena werna banyu, crayons, pastel lenga etc. dening ngarep wesi-on menyang putih utawa cahya-colored 100% katun T-shirts

  • We nyedhiyani nglereni nggoleki lan gampang kanggo nggunakake lan karo rega ekonomi HTW-300SE Eco-solvent Color Print lan Cut PU fleksibel, karo washability apik dicithak dening Mimaki CJV karo BS3 lan BS4 tinta, Roland VS540i, Bn20.karo adhesives leleh panas inovatif kita cocok kanggo nransfer dhateng kabeh jinis tekstil kaya katun, campuran polyester / katun lan polyester / akrilik, Nylon / Spandex etc. dening mesin penet panas.Tonton video tutorial Step by step

  • Pabrik Alizarin nyedhiyakake HTG-300S Printable Golden sing dicithak nganggo tinta Eco-Solvent, tinta lateks, tinta UV kanggo Jeans Berwarna-warni.

  • Alizarin HTW-300SAF Eco-solvent Subi-Stop Printable PU Flex

    nomer lan logo seragam bal-balan ...

    Kaya sing dingerteni, sandhangan poliester dicelup nganggo tinta sublimasi kanggo warna sing cerah.Nanging molekul tinta sublimasi ora jujur ​​sanajan dicelup nganggo serat poliester, bisa migrasi sembarang ...

  • IMG_3411

    Investasi endi sing paling apik kanggo sampeyan ...

    Perusahaan Alizarin nyedhiyakake macem-macem bahan transfer panas digital kanggo logo lan nomer Seragam Sekolah lan Taman, saka pemula kanggo miwiti bisnis, nganti perusahaan profesional.1. yen kowe...

Kirim pesen menyang kita: