babagan awake dhewe

Alizarin

Alizarin bisnis

babagan awake dhewe

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd.

Fuzhou Alizarin Coating co., ltd, didegaké ing taun 2004, iku sawijining pabrikan inovatif saka inkjet & werna laser receptive coating lan inkjet ink kanggo inkjet, werna laser plotter & cutting plotter.Bisnis inti kita fokus ing produksi kertas presentasi lan film sing dilapisi kanthi kualitas paling dhuwur ing sawetara variasi, wiwit saka media inkjet, media inkjet Eco-solvent, media inkjet solvent entheng, Media inkjet tahan banyu nganti kertas transfer inkjet, werna. kertas transfer laser, Eco-Solvent Printable Flex lan Cut table Polyurethane Flex etc. Lan kita duwe keahlian ekstensif…

Ayo ngerti liyane

Milestones & Anugrah

2004
2005
2006
2007
2009
2013
2014
2015

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd. diadegaké.Ing taun sing padha, kertas transfer inkjet diluncurake, yaiku perusahaan pertama ing China sing sukses ningkatake aplikasi kasebut.

Eco-Solvent printable PU fleksibel teka ing pasar.

Kertas transfer Laser Warna dikenalake ing pasar bebarengan.

Produk seri film PU sing bisa dipotong paling dhuwur dipromosikan ing omah lan ing luar negeri.

Tuku luwih saka 10.000 meter tanah industri

Pabrik kasebut pindhah menyang pabrik anyar, sing luwih saka 6 kaping luwih gedhe tinimbang asline.

Produk seri fleksibel PU sing bisa dipotong ekonomi dikenalake menyang pasar luar negeri.

Pabrik Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd menangake gelar Fujian High-tech Enterprise

produk

We nyuplai PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflektif PU Flex kanggo sandhangan Kerja warni, sampeyan bisa nambah visibilitas karo lapisan pigmen reflektif kanggo sandhangan Kerja ing cahya.
We nyuplai PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflektif PU Flex kanggo sandhangan Kerja warni, sampeyan bisa nambah visibilitas karo lapisan pigmen reflektif kanggo sandhangan Kerja ing cahya.

produk

produk

produk

  • 01

    We nyuplai PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflektif PU Flex kanggo sandhangan Kerja warni, sampeyan bisa nambah visibilitas karo lapisan pigmen reflektif kanggo sandhangan Kerja ing cahya.
    Printer: Printer inkjet Eco-Solvent / Printer inkjet HP Latex / printer inkjet UV
    Cutter: Kabeh jinis vinyl cutting plotter
    Pencet Panas: 150 ~ 165 ° C lan 15 ~ 25 detik
    Kain: 100% katun, katun lan campuran poliester, 100% kanvas katun, kulit buatan dll.

  • 02

    HTGD-300 minangka bahan foto-kromik kanthi cahya ing dhasar peteng ing liner kertas 170 micron sing bisa dicet nganggo krayon lilin, pastel minyak, spidol neon, potlot warna, lan dicithak nganggo printer ink jet normal ...

  • Eco-solvent Metallized Printable PU Flex

    03

    Kode HTS-300S

    Eco-Solvent Metallic Printable PU Flex bisa dicithak dening kabeh jinis printer inkjet Eco-Solvent, entuk daya tahan gedhe kanthi warna nahan gambar, cuci-sawise cuci.

  • Vinyl Cetak Eco-Solvent

    04

    Kode HTV-300S

    Eco-Solvent Printable Vinyl (HTV-300S) adhedhasar film polivinil klorida sing diprodhuksi miturut standar EN17 kanthi adesif leleh panas ing garis film poliester, sifat pemotongan lan weeding sing apik banget ...

  • 026dbe0e-4319-46a1-b776-391bc80a1c36

    2021 ReChina Asia Expo, 19-21 Mei, Shanghai

    ReChina Expo dianakaké saben taun ing Shanghai wiwit 2004. Minangka salah siji saka acara paling penting kanggo printer lan industri consumables, ReChina Expo uga diakoni dening insiders industri kanggo ...

  • cff8e5a3-a262-44cb-a5d1-a30ab051ce3e

    DPES Sign Expo China 2021

    2021 DPES Pameran Iklan Internasional Guangzhou, DPES Sign Expo China 2021 Balai Pameran: Poly World Trade Center Expo, Guangzhou Poly World Trade Center Expo Alamat: Poly World Trade ...