tentang Kami

Alizarin

Usaha Alizarin

tentang Kami

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd.

Fuzhou Alizarin Coating co., Ltd, diadegkeun dina taun 2004, mangrupikeun produsén inovatif tina inkjet & warna laser receptive coating sareng inkjet inks pikeun inkjet, plotter laser warna & plotter motong.Bisnis inti kami museurkeun kana produksi kualitas luhur, kertas presentasi coated sareng pilem dina sababaraha variasi, mimitian ti média inkjet, média inkjet Eco-solvent, média inkjet solvent hampang, média inkjet tahan cai kana kertas transfer inkjet, warna. kertas transfer laser, Eco-Solvent Printable Flex sarta Cut tabel Polyurethane Flex jsb Jeung urang boga kaahlian éksténsif ...

Hayu anjeun terang langkung

Milestones & panghargaan

2004
2005
2006
2007
2009
2013
2014
2015

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd. diadegkeun.Dina taun anu sami, kertas transfer inkjet diluncurkeun, anu mangrupikeun perusahaan munggaran di Cina anu suksés ngamajukeun aplikasina.

Eco-solvent diprint PU flex sumping kana pasaran.

Kertas mindahkeun laser warna diwanohkeun ka pasar sakaligus.

Produk séri pilem PU cuttable kelas luhur dipromosikeun di bumi sareng di luar negeri.

Mésér langkung ti 10.000 méter lahan industri

Pabrik dipindahkeun ka pabrik anyar, nu leuwih ti 6 kali leuwih badag batan aslina.

Produk séri flex PU cuttable ékonomis diwanohkeun ka pasar luar negeri.

Pabrik Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd meunang gelar Fujian High-tech Enterprise

produk

Kami nyayogikeun PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflective PU Flex pikeun baju Gawé warni, anjeun tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng lapisan pigmén reflektif pikeun baju Gawé anjeun dina cahaya.
Kami nyayogikeun PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflective PU Flex pikeun baju Gawé warni, anjeun tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng lapisan pigmén reflektif pikeun baju Gawé anjeun dina cahaya.

produk

produk

produk

  • 01

    Kami nyayogikeun PrettyStickers HTS-300SRF Printable reflective PU Flex pikeun baju Gawé warni, anjeun tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng lapisan pigmén reflektif pikeun baju Gawé anjeun dina cahaya.
    Printer: Eco-Solvent inkjet printers / HP Latex inkjet printers / UV inkjet printers
    Cutter: Sagala jinis vinyl motong plotter
    Panas Pencét: 150 ~ 165 ° C jeung 15 ~ 25sec
    lawon: 100% katun, katun jeung poliéster adun, 100% katun kanvas, kulit jieunan jsb

  • 02

    HTGD-300 nyaéta bahan poto-chromic kalayan glow dina dasar poék dina liner kertas 170 micron nu bisa dicét ku crayons lilin, pastel minyak, spidol fluoresensi, pensil warna, sarta dicitak ku printer ink jet normal ...

  • Eco-pangleyur Metallized diprint PU Flex

    03

    Kodeu HTS-300S

    Eco-Solvent Metallic Printable PU Flex tiasa dicitak ku sagala jinis panyitak inkjet Eco-Solvent, kéngingkeun daya tahan anu saé kalayan warna nahan gambar, nyeuseuh-sanggeus-nyeuseuh.

  • Eco-pangleyur Vinyl dicitak

    04

    Kodeu HTV-300S

    Eco-Solvent Printable Vinyl (HTV-300S) dumasar kana pilem polyvinyl chloride anu diproduksi dumasar kana standar EN17 kalayan napel ngalembereh panas dina garis pilem poliéster, motong sareng sipat weeding ...

  • 026dbe0e-4319-46a1-b776-391bc80a1c36

    2021 ReChina Asia Expo, 19-21 Méi, Shanghai

    ReChina Expo dilaksanakeun unggal taun di Shanghai saprak 2004. Salaku salah sahiji acara pangpentingna pikeun printer tur consumables industri, ReChina Expo ieu ogé dipikawanoh ku insiders industri pikeun ...

  • cff8e5a3-a262-44cb-a5d1-a30ab051ce3e

    DPES Sign Expo Cina 2021

    2021 DPES Pameran Iklan Internasional Guangzhou, DPES Sign Expo Cina 2021 Aula Pameran: Poly World Trade Center Expo, Guangzhou Poly World Trade Center Expo Alamat: Poly World Trade ...