tentang Kami

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd.

Fuzhou Alizarin Coating co., Ltd, diadegkeun dina 2004, mangrupikeun produsén inovatif tina inkjet & warna laser receptive coating sareng inks inkjet pikeun inkjet, plotter laser warna & plotter motong.Bisnis inti kami museurkeun kana produksi kualitas luhur, kertas presentasi coated sareng pilem dina sababaraha variasi, mimitian ti média inkjet, média inkjet Eco-solvent, média inkjet solvent hampang, média inkjet tahan cai kana kertas transfer inkjet, warna. kertas transfer laser, Eco-Solvent Printable Flex jeung Cut tabel Polyurethane Flex jsb Jeung urang boga kaahlian éksténsif ...

Hayu anjeun terang langkung

Milestones & panghargaan

2004
2005
2006
2007
2009
2013
2014
2015

Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd. diadegkeun.Dina taun anu sami, kertas transfer inkjet diluncurkeun, anu mangrupikeun perusahaan munggaran di Cina anu suksés ngamajukeun aplikasina.

Eco-solvent diprint PU flex sumping kana pasaran.

Kertas transfer laser warna diwanohkeun ka pasar sakaligus.

Produk séri pilem PU cuttable kelas luhur dipromosikeun di bumi sareng di luar negeri.

Mésér langkung ti 10,000 méter lahan industri

Pabrik dipindahkeun ka pabrik anyar, nu leuwih ti 6 kali leuwih badag batan aslina.

Produk séri flex PU cuttable ékonomis diwanohkeun ka pasar luar negeri.

Pabrik Fuzhou Alizarin Coating Co., Ltd meunang gelar Fujian High-tech Enterprise

produk

Kami nawiskeun rupa-rupa pilihan InkJet Transfer Paper, Warna Laser Transfer Paper, Eco-Solvent Printable PU Flex pikeun Print & Cut sareng Cuttabe Heat Transfer PU Flex jsb.
  • HT-150S Lampu Eco-pangleyur Printable PU Flex pikeun lampu atawa lawon warna bodas

  • HTW-300SRP Dark Eco-pangleyur & Latex Print & Cut Panas Transfer PU Flex

  • HTGD-300S Eco-pangleyur Glow dina Dark diprint PU Flex Panas Transfer Vinyl

  • HTS-300S Eco-solvent Metallic Printable Transfer Panas PU Flex pikeun hiasan lawon

  • HT-150E Panas Transfer Paper Pikeun Printer Inkjet pikeun meja

  • HT-150P Panas Transfer Paper Pikeun Printer Inkjet pikeun meja

  • HTW-300 Dark Fabric Inkjet Heat Transfer Paper dicitak ku printer meja-jet normal

  • HTW-300R Dark Fabric Inkjet Heat Transfer Paper dicitak ku printer meja-jet normal

  • Transfer Panas PU Flex Biasa Gulungan atanapi Lembar pikeun Vinyl Cutting Plotter

  • Transfer Panas Premium PU Flex kalawan napel Rolls pikeun motong rupa

  • Transfer Panas Glitter PU Flex pikeun meja Vinyl motong plotter Silhouette cameo4

  • Besi-On Vinyl Flock pikeun motong meja plotter Silhouette Cameo4, Cricut, Brother scanNcut, Panda Mini

  • Kami nyayogikeun kertas transfer HTW-300EX JetPlus-Dark inkjet anu dilakukeun ku perusahaan Alizarin di Cina, sisi tukang kertas nyaéta gambar garis grid biru, sisi sanésna tiasa dicét ku pulpén warna cai, krayon, pastel minyak jsb. ku imah beusi-on kana bodas atawa lampu-berwarna, jeung poék 100% kaos katun.

  • Kami nyayogikeun kertas transfer inkjet HT-150 JetPlus-Light anu dilakukeun ku perusahaan Alizarin di Cina, sisi tukang kertas nyaéta gambar garis grid biru, sisi sanésna tiasa dicét ku pulpén warna cai, krayon, pastel minyak jsb. ku imah beusi-on kana bodas atawa lampu-warna 100% katun kaos oblong

  • Urang nyadiakeun motong rupa jeung gampang ngagunakeun tur kalawan harga ékonomi HTW-300SE Eco-pangleyur Warna Print sarta motong PU flex, kalawan washability alus dicitak ku Mimaki CJV kalawan BS3 na BS4 mangsi, Roland VS540i, Bn20.kalawan elém ngalembereh panas inovatif kami anu cocog pikeun mindahkeun onto sagala jinis tékstil kawas katun, campuran poliéster / katun jeung poliéster / acrylic, nilon / Spandex jsb ku mesin pencét panas.Mangga tingali pidéo Step by step tutorial

  • Pabrik Alizarin nyayogikeun HTG-300S Printable Golden anu dicitak ku tinta Eco-Solvent, tinta latex, tinta UV pikeun Jeans Warna-warni Sarwa.

  • Alizarin HTW-300SAF Eco-pangleyur Subi-Stop diprint PU Flex

    angka sareng logo seragam maén bal ...

    Sakumaha urang terang, baju poliéster dicelup ku tinta sublimasi pikeun warna anu cemerlang.Tapi molekul tinta sublimasi henteu jujur ​​sanajan dicelup ku serat poliéster, aranjeunna tiasa migrasi ka mana waé ...

  • IMG_3411

    Investasi mana anu pangsaéna pikeun anjeun…

    Perusahaan Alizarin nyayogikeun rupa-rupa bahan transfer panas digital pikeun logo sareng nomer Seragam Sakola sareng Taman, ti mimiti ngamimitian usaha, dugi ka perusahaan profésional.1. upami anjeun ...

Kirim pesen anjeun ka kami: