spanduk

Panas Transfer Flock Vinyl

Ngaran produk: Cuttable Panas Transfer Flock
Kode Produk: CCF-Flock
spésifikasi:
50cm X 15M, 50cm X5M/Gulungan,
spésifikasi séjén anu sarat.
Kasaluyuan cutter:
kabéh plotters motong konvensional, kayaning
Roland CAMM-1 GR-420, GS-24, STIKA SV-15,
Mimaki CG-75/130/160FXII CG-60SRII/130SRII,
Graphtec FC8600, CE6000, CE6000-F-Mark, CE LITE-50, Silhouette CAMEO, GCC-China RX II, Jaguar V, Puma IV, Ahli II, AR-24, i-Craft jsb.


Rincian produk

Produk Uasge

Video

Rincian produk

1.Pedaran Umum
Cuttable Heat Transfer Flock mangrupakeun kualitas luhur transfer panas viscose flock dumasar kana pilem polyvinyl klorida, kalawan brilliance jeung tékstur alatan dénsitas serat tinggi, dihasilkeun nurutkeun standar EN17, Cut tabel Flock dumasar kana pilem polyvinyl klorida jeung napel ngalembereh panas dina pilem poliéster. garis, motong alus teuing jeung sipat weeding.Malah logos lengkep sareng hurup leutik pisan dipotong méja.Inovatif napel panas ngalembereh cocog pikeun mindahkeun onto tékstil kawas katun, campuran poliéster / katun jeung poliéster / akrilik, nilon / Spandex jsb Cuttable Panas Transfer Flock bisa dipaké pikeun percetakan on kaos oblong, olahraga & maké luang, baju seragam, biking maké jeung artikel promosi.

2. Aplikasi
Cuttable Heat Transfer Flock tiasa dianggo pikeun nyerat kaos oblong, baju olahraga & luang, kantong olahraga sareng artikel promosi.tur bisa motong sareng sadaya plotters ayeuna.Kami nyarankeun ngagunakeun péso 30 °.Saatos weeding film flex cut ditransferkeun ku pencét panas.Motong tabel Flock kalayan pilem poliéster napel, ngamungkinkeun reposition a.

3. Keunggulan
■ Sesuaikeun lawon sareng grafik multi-warna karesep.
■ Dirancang pikeun hasil vivid on katun poék atawa lampu-berwarna atawa katun / lawon campuran poliéster
■ Idéal pikeun personalizing kaos oblong, tas kanvas, apron, kantong kado, hampang mouse, foto dina quilts jsb.
■ Beusi dina kalawan beusi rumah tangga biasa & mesin pencét panas.
■ Alus bisa diumbah jeung tetep coloration
■ Leuwih fléksibel tur leuwih elastis

 

Produk Uasge

4.Cutter Rekomendasi
Cuttable Heat Transfer Flock bisa dipotong ku sakabeh plotters motong konvensional kayaning: Roland CAMM-1 GR/GS-24,STIKA SV-15/12/8 desktop, Mimaki 75FX/130FX runtuyan,CG-60SR/100SR/130SR,Graphtec CE6000 jsb.

5.Setélan plotter motong
Anjeun kudu salawasna nyaluyukeun tekanan péso, motong speed nurutkeun umur sabeulah anjeun sarta Pajeulit atawa ukuran téks.

Jn3e-u9GSBGbqOxQJ1BwIA
Catetan: Data teknis di luhur sareng saran dumasar kana uji coba, tapi lingkungan operasi palanggan urang,
non-kontrol, urang teu ngajamin applicability maranéhna, Sateuacan pamakéan, Mangga ka test pinuh munggaran.

6.Beusi-Dina mindahkeun
■ Nyiapkeun stabil, permukaan tahan panas cocog pikeun ironing on.
■ Preheat setrika ka setelan <wol>, dianjurkeun suhu setrika 165°C.
■ Setrika sakeudeung lawon pikeun mastikeun yén éta sagemblengna mulus, teras nempatkeun kertas mindahkeun kana eta kalawan gambar dicitak nyanghareup ka handap.
■ Ulah make pungsi uap.
■ Pastikeun yén panas ditransferkeun merata ka sakuliah wewengkon.
■ Setrika kertas mindahkeun, nerapkeun saloba mungkin tekanan.
■ Nalika mindahkeun beusi, tekanan kirang kudu dibikeun.
■ Ulah poho juru jeung edges.

1JSJaL0jROGPMmB-MYfwPA
■ Teraskeun nyetrika dugi ka anjeun leres-leres ngalacak sisi gambar.Sakabéh prosés ieu kedah nyandak ngeunaan 60-70 detik pikeun 8 "x 10" permukaan gambar.Turutan ku cara nyetrika sakabeh gambar gancang-gancang, panaskeun sakabeh kertas transfer deui salila kurang leuwih 10-13 detik.
■ Mesek film tukang dimimitian dina sudut sanggeus prosés ironing.

7.Heat pencét mindahkeun
■ Nyetel mesin pencét panas 165 ° C pikeun 15 ~ 25 detik ngagunakeun tekanan sedeng.pencét kudu snap ditutup pageuh.
■ Sakeudeung pencét lawon 165 ° C pikeun 5 detik pikeun mastikeun yén éta sagemblengna lemes.
■ Teundeun kertas mindahkeun kana eta kalawan gambar nu dicitak nyanghareup ka handap.
■ Pencét mesin 165 ° C pikeun 15 ~ 25 detik.
■ Mesek film tukang dimimitian dina sudut.

8. Parentah ngumbah:
Cuci jero kaluar dina cai tiis.ULAH MAKE BÉTAK.Teundeun kana dryer atawa gantung nepi ka garing langsung.Punten ulah manteng gambar anu ditransfer atanapi kaos oblong sabab ieu tiasa nyababkeun retakan, Upami retakan atanapi kerutan, punten nempatkeun lambar kertas buktina greasy dina transfer sareng pencét panas atanapi setrika salami sababaraha detik. pencét pageuh leuwih sakabéh mindahkeun deui.
Punten émut yén henteu nyetrika langsung dina permukaan gambar.

9. Rekomendasi Rengse
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kaayaan 35-65% Kalembaban Relatif sareng dina suhu 10-30 ° C.
Panyimpenan bungkusan kabuka: Nalika bungkusan kabuka média henteu dianggo, cabut gulungan atanapi lambar tina printer nutupan gulungan atanapi lambar nganggo kantong plastik pikeun ngajaga tina kontaminasi, upami anjeun nyimpen dina tungtung, paké colokan tungtung. jeung tape handap tepi pikeun nyegah karuksakan kana ujung roll ulah iklas objék seukeut atawa beurat dina gulungan dijagi sarta ulah tumpukan aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: