spanduk

Heat Transfer Vinyl Flock

Jeneng produk: Heat Transfer Vinyl Flock
Kode Produk: CCF-Flock
Spesifikasi: 50cm X 15M, 50cm X5M/Roll, spesifikasi liyane sing dibutuhake.
Kompatibilitas Cutter:
Plotter Pemotongan Vinyl konvensional, kayata Roland GS-24, Mimaki CG-60SR, Graphtec CE6000, lan Plotter nglereni Vinyl meja, Kayata siluet CAMEO, Panda Mini Cutter, i-Craft dll.


Detail Produk

Panggunaan produk

Detail Produk

Heat Transfer Vinyl Flock

Heat Transfer Vinyl Flock punika wedhus viscose transfer panas kualitas dhuwur adhedhasar film polyvinyl chloride, kanthi brilliance lan tekstur amarga Kapadhetan serat dhuwur, diprodhuksi miturut standar EN17, Cut Tabel Flock adhedhasar film polyvinyl chloride karo adhesive nyawiji panas ing film polyester. baris, nglereni lan weeding banget.Malah logo rinci lan huruf cilik banget dipotong meja.Adhesive leleh panas sing inovatif cocok kanggo nransfer menyang tekstil kaya katun, campuran poliester / katun lan poliester / akrilik, Nylon / Spandex lsp. Heat Transfer Vinyl Flock bisa digunakake kanggo nyetak ing kaos, olahraga & nyandhang luang, seragam, sepedaan. nyandhang lan artikel promosi.

CCF-Flock-11 gulungan

Kaluwihan

■ Ngatur kain karo grafis multi-werna favorit.
■ Dirancang kanggo asil sing cetha ing kain katun utawa katun/poliester warna peteng utawa peteng
■ Becik kanggo nggawe T-shirt, tas kanvas, apron, tas hadiah, bantalan mouse, foto ing selimut, lsp.
■ Setrika nganggo wesi kluwarga biasa & mesin press panas.
■ Good washable lan tetep werna
■ Luwih fleksibel lan luwih elastis ing suhu kamar,
■ Tahan suhu kurang apik, ing ndhuwur 6 ° C kanthi keluwesan sing apik

Logo lan Label Eksklusif kanthi Heat Transfer Vinyl Flock (CCF-Flock)
kanggo T-shirts, Seragam


Heat Transfer Vinyl Flock Warna Chart

vinyl lan kain nglereni plotter

Cricut Maker Ultimate Cutting Machine

Meja vinyl nglereni plotter

Panda Mini cutter, Silhouette CAMEO, GCC i-Craft, Circut

Roland DG CAMM-1 GS-24

vinyl nglereni plotter

Mimaki, Roland, Graphtec

pemotong kain

Sedulur ScanNCut SDX230D

apa sing bisa ditindakake kanggo proyek Sandhangan lan kain dekoratif?

Wesi ing transfer panas flock 513

Kaos, Seragam

100% katun seragam,
Transfer overlay multi-warna

katun Seragam

100% katun seragam,
Transfer overlay multi-warna

kaos katun

100% katun seragam,
Transfer overlay multi-warna

100% polyester Seragam

100% poliester Seragam,
Transfer overlay multi-warna

Wesi ing transfer panas flock 515

kain non-anyaman

Viscose,
Serat polipropilena

100% katun Seragam

100% katun seragam,
Transfer overlay multi-warna

12'' X 50cm / Roll, lan lembar A4 kanggo plotter pemotong meja

50cm X 15 meter / Roll kanggo vinyl cutting plotter

Produk Uasge

4. Rekomendasi Cutter
Heat Transfer Vinyl Flock bisa dipotong dening kabeh komplotan pemotong konvensional kayata: Roland CAMM-1 GR/GS-24, desktop STIKA SV-15/12/8, Mimaki 75FX/130FX series,CG-60SR/100SR/130SR,Graphtec CE6000 etc.

5. Setelan plotter nglereni
Sampeyan kudu tansah nyetel tekanan piso, kacepetan nglereni miturut umur agul-agul lan Komplek utawa ukuran teks.

Jn3e-u9GSBGbqOxQJ1BwIA
Cathetan: Data teknis lan rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar uji coba, nanging lingkungan operasi pelanggan,
non-kontrol, kita ora njamin sing ditrapake, Sadurunge nggunakake, Mangga kanggo test lengkap pisanan.

6. Iron-On nransfer
■ Siapke permukaan sing stabil lan tahan panas sing cocok kanggo nyetrika.
■ Panasake wesi nganti setelan <wol>, suhu nyetrika dianjurake 165°C.
■ Setrika kanthi sedhela kain kanggo mesthekake yen wis rampung lancar, banjur selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Aja nggunakake fungsi uap.
■ Priksa manawa panas ditransfer kanthi rata ing kabeh wilayah.
■ Setrika kertas transfer, gunakake tekanan sabisa.
■ Nalika ngobahake wesi, tekanan kurang kudu diwenehake.
■ Aja lali sudhut lan sudhut.

1JSJaL0jROGPMmB-MYfwPA
■ Terusake nyetrika nganti sampeyan wis rampung nglacak sisih pinggir gambar.Kabeh proses iki kudu njupuk udakara 60-70 detik kanggo lumahing gambar 8"x 10".Tindakake kanthi nyetrika kabeh gambar kanthi cepet, panasake kabeh kertas transfer maneh kira-kira 10-13 detik.
■ Peel film mburi miwiti ing sudhut sawise proses ironing.

7. Transfer penet panas
■ Nyetel mesin press panas 165°C kanggo 15~25 detik nggunakake tekanan moderat.penet kudu sworo seru ditutup kuwat.
■ Pencet sedhela kain 165°C suwene 5 detik kanggo mesthekake yen kain kasebut mulus.
■ Selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Pencet mesin 165°C kanggo 15~25 detik.
■ Peel film mburi miwiti saka sudhut.

8. Instruksi ngumbah:
Cuci jero metu ing AIR DINGIN.AJA GUNA BLEACH.Selehake ing pengering utawa langsung digantung supaya garing.Aja nggedhekake gambar sing ditransfer utawa T-shirt amarga iki bisa nyebabake retak, Yen retak utawa wrinkling kedaden, mangga nyelehake sheet saka kertas bukti greasy liwat transfer lan panas penet utawa wesi kanggo sawetara detik nggawe manawa kanggo penet kuwat liwat kabeh transfer maneh.
Elinga supaya ora nyetrika langsung ing permukaan gambar.

9. Rekomendasi Rampung
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kahanan 35-65% Kelembapan Relatif lan ing suhu 10-30°C.
Panyimpenan paket mbukak: Yen paket mbukak media ora digunakake, copot gulungan utawa lembaran saka printer tutup gulungan utawa lembaran nganggo kantong plastik kanggo nglindhungi saka rereged, yen sampeyan nyimpen ing mburi, gunakake plug mburi. lan tape mudhun pinggiran kanggo nyegah karusakan ing pinggiran muter ora lay obyek cetha utawa abot ing nggulung dilindhungi lan ora tumpukan mau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita: