spanduk

Heat Transfer Flock Vinyl

Jeneng produk: Cuttable Heat Transfer Flock
Kode Produk: CCF-Flock
Spesifikasi:
50cm X 15M, 50cm X5M/Roll,
specifications liyane sing requirement.
Kompatibilitas Cutter:
kabeh plotters nglereni conventional, kayata
Roland CAMM-1 GR-420, GS-24, STIKA SV-15,
Mimaki CG-75/130/160FXII CG-60SRII/130SRII,
Graphtec FC8600, CE6000, CE6000-F-Mark, CE LITE-50, Silhouette CAMEO, GCC-China RX II, Jaguar V, Puma IV, Expert II, AR-24, i-Craft dll.


Detail Produk

Produk Uasge

Video

Detail Produk

1. Gambaran Umum
Cuttable Heat Transfer Flock punika wedhus viscose transfer panas kualitas dhuwur adhedhasar film polyvinyl chloride, karo brilliance lan tekstur amarga Kapadhetan serat dhuwur, diprodhuksi miturut standar EN17, Cut Tabel Flock adhedhasar film polyvinyl chloride karo adhesive nyawiji panas ing film polyester. baris, nglereni lan weeding banget.Malah logo rinci lan huruf cilik banget dipotong meja.Adhesive panas sing inovatif cocok kanggo nransfer menyang tekstil kaya katun, campuran poliester / katun lan poliester / akrilik, Nylon / Spandex dll. Cuttable Heat Transfer Flock bisa digunakake kanggo nyetak ing kaos, olahraga & nyandhang luang, seragam, sepedaan. nyandhang lan artikel promosi.

2. Aplikasi
Cuttable Heat Transfer Flock bisa digunakake kanggo nulis ing kaos oblong, sandhangan olahraga & luang, tas olahraga lan artikel promosi.lan bisa Cut karo kabeh plotters saiki.Disaranake nggunakake piso 30 °.Sawise weeding film lentur Cut ditransfer dening panas press.Cut Tabel Flock karo film polyester adhesive, mbisakake reposition a.

3. Kaluwihan
■ Ngatur kain karo grafis multi-werna favorit.
■ Dirancang kanggo asil sing cetha ing kain katun utawa katun/poliester warna peteng utawa peteng
■ Becik kanggo nggawe T-shirt, tas kanvas, apron, tas hadiah, bantalan mouse, foto ing selimut, lsp.
■ Setrika nganggo wesi kluwarga biasa & mesin press panas.
■ Good washable lan tetep werna
■ Luwih fleksibel lan luwih elastis

 

Produk Uasge

4. Rekomendasi Cutter
Cuttable Heat Transfer Flock bisa dipotong dening kabeh komplotan pemotong konvensional kayata: Roland CAMM-1 GR/GS-24, desktop STIKA SV-15/12/8, Mimaki 75FX/130FX series,CG-60SR/100SR/130SR,Graphtec CE6000 etc.

5. Setelan plotter nglereni
Sampeyan kudu tansah nyetel tekanan piso, kacepetan nglereni miturut umur agul-agul lan Komplek utawa ukuran teks.

Jn3e-u9GSBGbqOxQJ1BwIA
Cathetan: Data teknis lan rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar uji coba, nanging lingkungan operasi pelanggan,
non-kontrol, kita ora njamin sing ditrapake, Sadurunge nggunakake, Mangga kanggo test lengkap pisanan.

6. Iron-On nransfer
■ Siapke permukaan sing stabil lan tahan panas sing cocok kanggo nyetrika.
■ Panasake wesi nganti setelan <wol>, suhu nyetrika dianjurake 165°C.
■ Setrika kanthi sedhela kain kanggo mesthekake yen wis rampung lancar, banjur selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Aja nggunakake fungsi uap.
■ Priksa manawa panas ditransfer kanthi rata ing kabeh wilayah.
■ Setrika kertas transfer, kanthi tekanan maksimal.
■ Nalika ngobahake wesi, tekanan kurang kudu diwenehake.
■ Aja lali sudhut lan sudhut.

1JSJaL0jROGPMmB-MYfwPA
■ Terusake nyetrika nganti sampeyan wis rampung nglacak sisih pinggir gambar.Kabeh proses iki kudu njupuk kira-kira 60-70 detik kanggo lumahing gambar 8"x 10".Tindakake kanthi nyetrika kabeh gambar kanthi cepet, panasake kabeh kertas transfer maneh kira-kira 10-13 detik.
■ Peel film mburi miwiti ing sudhut sawise proses ironing.

7. Transfer penet panas
■ Nyetel mesin press panas 165°C kanggo 15~25 detik nggunakake tekanan moderat.penet kudu sworo seru ditutup kuwat.
■ Pencet sedhela kain 165°C suwene 5 detik kanggo mesthekake yen kain kasebut mulus.
■ Selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Pencet mesin 165°C kanggo 15~25 detik.
■ Peel film mburi miwiti saka sudhut.

8. Instruksi ngumbah:
Cuci jero metu ing AIR DINGIN.AJA NGANGGO BLEACH.Selehake ing pengering utawa langsung digantung supaya garing.Aja nggedhekake gambar sing ditransfer utawa T-shirt amarga iki bisa nyebabake retak, Yen retak utawa kerut, pasang lembar kertas bukti berminyak ing transfer lan pencet panas utawa wesi sajrone sawetara detik. penet kuwat liwat kabeh transfer maneh.
Elinga supaya ora nyetrika langsung ing permukaan gambar.

9. Rekomendasi Rampung
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kahanan 35-65% Kelembapan Relatif lan ing suhu 10-30°C.
Panyimpenan paket mbukak: Yen paket mbukak media ora digunakake, copot gulungan utawa lembaran saka printer tutup gulungan utawa lembaran nganggo tas plastik kanggo nglindhungi saka rereged, yen sampeyan nyimpen ing mburi, gunakake plug mburi. lan tape mudhun pinggiran kanggo nyegah karusakan ing pojok muter ora lay obyek cetha utawa abot ing nggulung dilindhungi lan ora tumpukan mau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita