Cuttable Heat Transfer PU Flex Reguler

Kode Produk: CCF-Regular
Jeneng produk: Cuttable Heat Transfer PU Flex Regular
Spesifikasi:
50cm X 25M, 50cm X5M/Roll,
specifications liyane sing requirement.
Kompatibilitas Pemotong: plotter pemotong konvensional, kayata Roland CAMM-1 GR-420, GS-24, STIKA SV-15, Mimaki CG-75/130/160FXII CG-60SRII/130SRII, Graphtec FC8600, CE6000, CE6000-F-Mar ,CE LITE-50,silhouette CAMEO,GCC-China RX II, Jaguar V, Puma IV, Expert II, AR-24, i-Craft dll.


Detail Produk

Produk Uasge

Video

Detail Produk

1. Gambaran Umum
Cuttable Heat Transfer PU Flex Regular diprodhuksi miturut standar Oeko-Tex Standard 100, Iku film lentur kanthi efek khusus lan kanthi adhesive sealing panas.Cocog kanggo nransfer menyang tekstil kaya katun, campuran poliester / katun, rayon / spandex lan poliester / akrilik lsp.

2. Aplikasi
Cuttable Heat Transfer PU Flex Regular bisa digunakake kanggo nulis ing kaos oblong, sandhangan olahraga & luang, tas olahraga lan artikel promosi.lan bisa Cut karo kabeh plotters saiki.Disaranake nggunakake piso 30 °.Sawise weeding film lentur Cut ditransfer dening panas press.Cut meja PU Flex Reguler karo film polyester release, mbisakake reposition a.

3. Kaluwihan
■ Ngatur kain karo grafis multi-werna favorit.
■ Dirancang kanggo asil sing cetha ing kain katun utawa katun / poliester warna peteng utawa peteng
■ Becik kanggo nggawe pribadhi T-shirt, tas kanvas, apron, tas hadiah, bantalan mouse, foto ing selimut lsp.
■ Setrika nganggo wesi kluwarga biasa & mesin press panas.
■ Good washable lan tetep werna
■ Luwih fleksibel lan luwih elastis

Produk Uasge

4. Rekomendasi Cutter
Cuttable Heat Transfer PU Flex Regular bisa dipotong dening kabeh komplotan pemotongan konvensional kayata: Roland CAMM-1 GR/GS-24, desktop STIKA SV-15/12/8, Mimaki 75FX/130FX series,CG-60SR/100SR/130SR ,Graphtec CE6000 etc.

5. Cutting plotter setelan
Sampeyan kudu tansah nyetel tekanan piso, kacepetan nglereni miturut umur agul-agul lan Rumit
utawa ukuran teks.
CCF-Regular
Cathetan: Data teknis lan rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar uji coba, nanging lingkungan operasi pelanggan,
non-kontrol, kita ora njamin applicability sing, Sadurunge nggunakake, Mangga kanggo test lengkap pisanan.

6. Iron-On nransfer
■ Siapke permukaan sing stabil lan tahan panas sing cocok kanggo nyetrika.
■ Preheat wesi menyang setelan <wol>, dianjurake kanggo nyetrika suhu 165°C.
■ Setrika kanthi sedhela kain kanggo mesthekake yen wis rampung lancar, banjur selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Aja nggunakake fungsi uap.
■ Priksa manawa panas ditransfer kanthi rata ing kabeh wilayah.
■ Setrika kertas transfer, gunakake tekanan sabisa.
■ Nalika ngobahake wesi, tekanan kurang kudu diwenehake.
■ Aja lali sudhut lan sudhut.

1JSJaL0jROGPMmB-MYfwPA
■ Terusake nyetrika nganti sampeyan wis rampung nglacak sisih pinggir gambar.Kabeh proses iki kudu njupuk kira-kira 60-70 detik kanggo lumahing gambar 8"x 10".Tindakake kanthi nyetrika kabeh gambar kanthi cepet, panasake kabeh kertas transfer maneh kira-kira 10-13 detik.
■ Peel kertas mburi diwiwiti saka sudhut sawise proses nyetrika.

7. Transfer penet panas
■ Nyetel mesin press panas 165°C kanggo 15~25 detik nggunakake tekanan moderat.penet kudu sworo seru ditutup kuwat.
■ Pencet sedhela kain 165°C suwene 5 detik kanggo mesthekake yen kain kasebut mulus.
■ Selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Pencet mesin 165°C kanggo 15~25 detik.
■ Peel film mburi miwiti saka sudhut.

8. Instruksi ngumbah:
Cuci jero metu ing AIR DINGIN.AJA NGANGGO PEMUTIH.Selehake ing pengering utawa langsung digantung supaya garing.Aja ngegetake gambar sing ditransfer utawa T-shirt amarga iki bisa nyebabake retak, Yen retak utawa wrinkling kedaden, mangga nyelehake sheet saka kertas bukti greasy liwat transfer lan panas penet utawa wesi kanggo sawetara detik nggawe manawa kanggo penet kuwat liwat kabeh transfer maneh.
Elinga supaya ora nyetrika langsung ing permukaan gambar.

9. Rekomendasi Rampung
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kahanan 35-65% Kelembapan Relatif lan ing suhu 10-30°C.
Panyimpenan paket mbukak: Yen paket mbukak media ora digunakake, copot gulungan utawa lembaran saka printer tutup gulungan utawa lembaran nganggo kantong plastik kanggo nglindhungi saka rereged, yen sampeyan nyimpen ing mburi, gunakake plug mburi. lan tape mudhun pinggiran kanggo nyegah karusakan ing pinggiran muter ora lay obyek cetha utawa abot ing nggulung dilindhungi lan ora tumpukan mau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita