spanduk

kertas mindahkeun InkJet lampu

Kode Produk: HT-150R
Ngaran produk: Beusi-On InkJet Panas Transfer Paper kalawan Hot mesek
spésifikasi:
A4 (210mm X 297mm) - 20 lembar / kantong,
A3 (297mm X 420mm) - 20 lembar / kantong,
A (8.5''X11'') - 20 lembar/tas,
B (11''X17'') - 20 lembar / kantong, 42cm X30M / roll, spésifikasi séjén anu sarat.
Kasaluyuan tinta: Normal cai dumasar Dye & pigmén tinta


Rincian produk

Produk Uasge

Video

Rincian produk

kertas mindahkeun inkjet lampu HT-150R

kertas mindahkeun inkjet lampu bisa dicét ku crayons lilin, pastel minyak, spidol fluoresensi, pensil warna jeung sagala printer inkjet, lajeng dipindahkeun kana lawon katun bodas atawa lampu berwarna, katun / poliéster campuran ku beusi rumah tangga biasa atawa mesin pencét panas.Ngahias lawon kalayan poto dina menit.sanggeus mindahkeun, meunang durability hébat jeung gambar panahan warna, nyeuseuh-sanggeus-nyeuseuh.

HT-150R-41

Kaunggulan

■ Sesuaikeun lawon sareng poto sareng grafik warna karesep.
■ Dirancang pikeun hasil vivid on katun bodas atawa lampu-warna atawa katun / lawon campuran poliéster
■ Idéal pikeun personalizing kaos oblong, tas kanvas, apron, kantong kado, hampang mouse, foto dina quilts jsb.
■ Kertas tukang bisa gampang dicabut dina 5 detik sanggeus mindahkeun.
■ Beusi dina kalawan beusi rumah tangga biasa & mesin pencét panas.
■ Alus bisa diumbah jeung tetep coloration.

Aplikasi

Printing Poto InkJet

Dicitak ku sagala jinis printer inkjet sapertos: Epson Stylus Photo 1390, L805, PRO 4400, Canon PIXMA ip4300, HP Deskjet 1280, HP Photosmart D7168, HP Officejet Pro K550 jsb.

beusi rumah tangga atawa mesin pencét panas

Kertas transfer inkjet cahaya idéal pikeun ngaropéa kaos oblong warna bodas atanapi lampu, apron, kantong kado, hampang beurit, poto dina quilts sareng seueur deui.

Langkung Aplikasi

HT-150R-501
HT-150R-01
HT-150R-33
HT-150R-55

Produk Uasge

4.Rekomendasi printer
Ieu tiasa dicitak ku sagala jinis printer inkjet sapertos: Epson Stylus Photo 1390, R270, R230, PRO 4400, Canon PIXMA ip4300, 5300, 4200, i9950, ix5000, Pro9500, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12 HP K550 jsb.
sareng sababaraha panyitak laser ( Punten uji sateuacan dianggo) sapertos: Epson AcuLaser CX11N, C7000, C8600, Fuji Xerox DocuPrint C525 A, C3210DX, Canon laser shot LBP5600, LBP5900, LBP5500, LBP5810, Canon, CRC00LC110, Canon, CRC00LC11, Canon, CRC00LC11, Canon, CRC00LC11 , 3100, 3200 jsb.

5.Setélan percetakan
Pilihan Kualitas: poto(P), Pilihan Kertas: Kertas polos

kQeaC9_uTp65xpV93gjdoQ

6.Beusi-Dina mindahkeun

pb0sFIrkRLaEqcSWrW9XBA

■ Nyiapkeun stabil, permukaan tahan panas cocog pikeun ironing on.
■ Preheat beusi ka setelan katun, dianjurkeun suhu ironing 200°C.
■ Setrika sakeudeung lawon pikeun mastikeun yén éta sagemblengna mulus, teras nempatkeun kertas mindahkeun kana eta kalawan gambar dicitak nyanghareup ka handap.
a.Ulah make fungsi uap.
b.Pastikeun yén panas ditransferkeun merata ka sakumna daérah.
c.Setrika kertas mindahkeun, nerapkeun saloba mungkin tekanan.
d.Nalika mindahkeun beusi, tekanan anu kirang kedah dipasihkeun.
e.Ulah hilap juru sareng ujungna.

SvXTeBPORd63wFDia8JKaw

■ Teraskeun nyetrika dugi ka anjeun leres-leres ngalacak sisi gambar.Sakabéh prosés ieu kedah nyandak ngeunaan 60-70 detik pikeun 8 "x 10" permukaan gambar.Turutan ku cara nyetrika sakabeh gambar gancang-gancang, panaskeun sakabeh kertas transfer deui salila kurang leuwih 10-13 detik.
■ Mesek kertas tukang dimimitian dina sudut dina 5 detik sanggeus prosés ironing.
7.Heat pencét mindahkeun
■ Nyetel mesin pencét panas 185 ° C pikeun 15 ~ 25 detik ngagunakeun tekanan sedeng atawa luhur.pencét kudu snap ditutup pageuh.
■ Sakeudeung pencét lawon 185 ° C pikeun 5 detik pikeun mastikeun yén éta sagemblengna lemes.
■ Teundeun kertas mindahkeun kana eta kalawan gambar nu dicitak nyanghareup ka handap.
■ Pencét mesin 185 ° C pikeun 15 ~ 25 detik.
■ Mesek kertas tukang dimimitian di juru dina 5 detik sanggeus mindahkeun

8. Parentah ngumbah:
Cuci jero kaluar dina cai tiis.ULAH MAKE BÉTAK.Teundeun kana dryer atawa gantung nepi ka garing langsung.Punten ulah manteng gambar anu ditransfer atanapi kaos oblong sabab ieu tiasa nyababkeun retakan, Upami retakan atanapi kerutan, punten nempatkeun lambar kertas buktina greasy dina transfer sareng pencét panas atanapi setrika salami sababaraha detik. pencét pageuh leuwih sakabéh mindahkeun deui.Punten émut yén henteu nyetrika langsung dina permukaan gambar.

9. Rekomendasi rengse
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kaayaan 35-65% Kalembaban Relatif sareng dina suhu 10-30 ° C.
Panyimpenan bungkusan kabuka: Nalika bungkusan kabuka média henteu dianggo, cabut gulungan atanapi lambar tina printer nutupan gulungan atanapi lambar nganggo kantong plastik pikeun ngajaga tina kontaminasi, upami anjeun nyimpen dina tungtung, paké colokan tungtung. jeung tape handap tepi pikeun nyegah karuksakan kana ujung roll ulah iklas objék seukeut atawa beurat dina gulungan dijagi sarta ulah tumpukan aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: