spanduk

Kertas transfer InkJet cahya

Kode Produk: HT-150
Jeneng Produk: Kertas Transfer Panas InkJet Iron-On kanthi Kulit Panas
Spesifikasi:
A4 (210mm X 297mm) - 20 lembar / tas,
A3 (297mm X 420mm) - 20 lembar / tas,
A (8.5''X11'') - 20 lembar/tas,
B(11''X17'') - 20 lembar/tas, 42cm X30M/gulungan, spesifikasi liyane sing dibutuhake.
Kompatibilitas Tinta: Tinta pewarna & pigmen berbasis banyu normal


Detail Produk

Produk Uasge

Video

Detail Produk

Kertas transfer inkjet cahya HT-150R

Kertas transfer inkjet cahya bisa dicet nganggo krayon lilin, pastel minyak, spidol neon, potlot warna lan kabeh printer inkjet, banjur ditransfer menyang kain katun warna putih utawa cahya, campuran katun / poliester kanthi wesi kluwarga biasa utawa mesin penet panas.Dekorasi kain nganggo foto ing sawetara menit.sawise nransfer, entuk kekiatan gedhe karo werna nahan gambar, wisuh-sawise-wisuh.

HT-150R-41

Kaluwihan

■ Ngatur kain nganggo foto favorit lan grafis warna.
■ Dirancang kanggo asil sing jelas ing kain katun utawa katun / poliester warna putih utawa cahya
■ Becik kanggo nggawe T-shirt, tas kanvas, apron, tas hadiah, bantalan mouse, foto ing selimut, lsp.
■ Kertas mburi bisa gampang dicopot sajrone 5 detik sawise ditransfer.
■ Setrika nganggo wesi kluwarga biasa & mesin press panas.
■ Good washable lan tetep werna.

Aplikasi

Printing Foto InkJet

Dicetak dening kabeh jinis printer inkjet kayata: Epson Stylus Photo 1390, L805, PRO 4400, Canon PIXMA ip4300, HP Deskjet 1280, HP Photosmart D7168, HP Officejet Pro K550 lsp.

wesi kluwarga utawa mesin penet panas

Kertas transfer inkjet cahya becik kanggo ngatur kaos putih utawa cahya warna T-shirt, apron, tas hadiah, bantalan mouse, foto ing selimut lan liya-liyane.

Aplikasi liyane

HT-150R-501
HT-150R-01
HT-150R-33
HT-150R-55

Produk Uasge

4. Rekomendasi Printer
Bisa dicetak nganggo kabeh jinis printer inkjet kayata: Epson Stylus Photo 1390, R270, R230, PRO 4400, Canon PIXMA ip4300, 5300, 4200, i9950, ix5000, Pro9500, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12, HP Deskjet 12 K550 kab.
lan sawetara printer laser ( Mangga dites sadurunge digunakake) kayata: Epson AcuLaser CX11N, C7000, C8600, Fuji Xerox DocuPrint C525 A, C3210DX, Canon laser shot LBP5600, LBP5900, LBP5500, LBP5810, Canon, CRC0LC10, CLC010, CLC010, CLC010, CLC010, CLC1010 , 3100, 3200 lsp.

5. Setelan printing
Pilihan Kualitas: foto(P), Pilihan Kertas: Kertas polos

kQeaC9_uTp65xpV93gjdoQ

6. Iron-On nransfer

pb0sFIrkRLaEqcSWrW9XBA

■ Siapke permukaan sing stabil lan tahan panas sing cocok kanggo nyetrika.
■ Preheat wesi menyang setelan katun, dianjurake suhu nyetrika 200°C.
■ Setrika kanthi sedhela kain kanggo mesthekake yen wis rampung lancar, banjur selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
a.Aja nggunakake fungsi uap.
b.Priksa manawa panas ditransfer kanthi rata ing kabeh wilayah.
c.Setrika kertas transfer, kanthi tekanan sabisa.
d.Nalika ngobahake wesi, tekanan kurang kudu diwenehake.
e.Aja lali sudhut lan pinggir.

SvXTeBPORd63wFDia8JKaw

■ Terusake nyetrika nganti sampeyan wis rampung nglacak sisih pinggir gambar.Kabeh proses iki kudu njupuk udakara 60-70 detik kanggo lumahing gambar 8"x 10".Tindakake kanthi nyetrika kabeh gambar kanthi cepet, panasake kabeh kertas transfer maneh kira-kira 10-13 detik.
■ Peel kertas mburi diwiwiti saka sudhut ing 5 detik sawise proses nyetrika.
7. Transfer penet panas
■ Nyetel mesin press panas 185 ° C kanggo 15 ~ 25 detik nggunakake tekanan moderat utawa dhuwur.penet kudu sworo seru ditutup kuwat.
■ Pencet sedhela kain 185°C suwene 5 detik kanggo mesthekake yen kain kasebut mulus.
■ Selehake kertas transfer ing ndhuwur kanthi gambar sing dicithak madhep mudhun.
■ Pencet mesin 185°C kanggo 15~25 detik.
■ Peel kertas mburi diwiwiti saka sudhut ing 5 detik sawise nransfer

8. Instruksi ngumbah:
Cuci jero metu ing AIR DINGIN.AJA GUNA BLEACH.Selehake ing pengering utawa langsung digantung supaya garing.Aja nggedhekake gambar sing ditransfer utawa T-shirt amarga iki bisa nyebabake retak, Yen retak utawa wrinkling kedaden, mangga nyelehake sheet saka kertas bukti greasy liwat transfer lan panas penet utawa wesi kanggo sawetara detik nggawe manawa kanggo penet kuwat liwat kabeh transfer maneh.Elinga supaya ora nyetrika langsung ing permukaan gambar.

9. Rekomendasi Rampung
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kahanan 35-65% Kelembapan Relatif lan ing suhu 10-30°C.
Panyimpenan paket mbukak: Yen paket mbukak media ora digunakake, copot gulungan utawa lembaran saka printer tutup gulungan utawa lembaran nganggo kantong plastik kanggo nglindhungi saka rereged, yen sampeyan nyimpen ing mburi, gunakake plug mburi. lan tape mudhun pinggiran kanggo nyegah karusakan ing pinggiran muter ora lay obyek cetha utawa abot ing nggulung dilindhungi lan ora tumpukan mau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita: