spanduk

Eco-solvent InkJet Kertas Poto Herang

Ngaran produk: Eco-solvent InkJet Kertas Poto Glossy
Kasaluyuan tinta: tinta dumasar pangleyur, tinta Eco-pangleyur


Rincian produk

Produk Uasge

Video

Rincian produk

Spésifikasi: 36 "/50" X 30 Mt urang Roll
Kasaluyuan tinta: tinta dumasar pangleyur, tinta Eco-pangleyur

ciri dasar

indéks

Métode Tés

Ketebalan (total)

230 μm (9,05 mil)

ISO 534

Kabodasan

96 W (CIE)

CIELAB - Sistim

Laju ngiuhan

> 95%

ISO 2471

Gloss (60°)

95

1.Pedaran umum
EP-230S nyaéta kertas poto coated 230μm PE coated kalawan Eco-pangleyur tinta receptive palapis kalayan permukaan herang, Hal ieu coated kalawan nyerep tinta alus tur palapis resolusi luhur.Janten ideu pikeun printer format ageung sapertos Mimaki JV3, Roland SJ / EX./ CJ, Mutoh Rock Hopper I / II / 38 sarta printer inkjet séjén pikeun kaperluan tampilan indoor na outdoor.

2. Aplikasi
Produk ieu dianjurkeun pikeun pamakéan outdoor jangka pondok tur indoor.

3. Kaunggulan
■ jaminan outdoor pikeun 12 bulan
■ nyerep tinta tinggi
■ Résolusi citak anu luhur
■ lalawanan cuaca alus sarta lalawanan cai

Produk Uasge

4.Rekomendasi printer
Ieu bisa dipaké dina paling resolusi luhur printer inkjet basis pangleyur, kayaning: Mimaki JV3, Roland SOLJET, Mutoh Rock Hopper I / II, DGI VT II, ​​Seiko 64S sarta format badag printer inkjet basis pangleyur lianna.

5.Setélan printer
Setélan printer inkjet: Volume tinta leuwih ti 350%, dina urutan pikeun ménta kualitas print alus, percetakan kudu disetel ka resolusi pangluhurna.

5.Use jeung neundeun
Pamakéan sareng neundeun bahan: kalembaban relatif 35-65% RH, suhu 10-30 ° C.
Post-perlakuan: Pamakéan bahan ieu greatly ngaronjatkeun kagancangan drying, tapi pungkal atawa posting kudu ditempatkeun pikeun sababaraha jam atawa leuwih, gumantung kana jumlah tinta jeung lingkungan gawé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: