Kertas Foto Glossy InkJet Eco-Solvent

Jeneng Produk: Kertas Foto Glossy InkJet Eco-Solvent
Kompatibilitas Tinta: tinta adhedhasar Solvent, tinta Eco-Solvent


Detail Produk

Produk Uasge

Video

Detail Produk

Spesifikasi: 36"/50'' X 30 Mt's Roll
Kompatibilitas Tinta: tinta adhedhasar Solvent, tinta Eco-Solvent

ciri dhasar

indeks

Metode Tes

Ketebalan (total)

230 μm (9,05 mil)

ISO 534

Keputihan

96 W (CIE)

CIELAB - Sistem

Tingkat shading

> 95%

ISO 2471

Kinclong (60°)

95

1. Gambaran umum
EP-230S minangka kertas foto sing dilapisi PE 230μm sing dilapisi karo lapisan receptive tinta Eco-solvent kanthi permukaan nggilap, Dilapisi kanthi panyerepan tinta sing apik lan lapisan resolusi dhuwur.Dadi ide kanggo printer format gedhe kayata Mimaki JV3, Roland SJ/EX./ CJ, Mutoh Rock Hopper I / II / 38 lan printer inkjet liyane kanggo tujuan tampilan njero ruangan lan ruangan.

2. Aplikasi
Produk iki dianjurake kanggo panggunaan njero ruangan lan jangka pendek.

3. Kaluwihan
■ garansi njaba kanggo 12 sasi
■ panyerepan tinta dhuwur
■ Résolusi cetak dhuwur
■ Tahan cuaca apik lan tahan banyu

Produk Uasge

4. Rekomendasi Printer
Bisa digunakake ing paling akeh printer inkjet basis solvent resolusi dhuwur, kayata: Mimaki JV3, Roland SOLJET, Mutoh Rock Hopper I/II, DGI VT II, ​​Seiko 64S lan printer inkjet basis solvent format gedhe liyane.

5. Setelan Printer
Setelan printer inkjet: Volume tinta luwih saka 350%, supaya entuk kualitas cetak sing apik, printing kudu disetel menyang resolusi paling dhuwur.

5.Gunakake lan panyimpenan
Panganggone lan panyimpenan bahan: asor relatif 35-65% RH, suhu 10-30 ° C.
Post-treatment: Panggunaan materi iki nemen nambah kacepetan pangatusan, nanging nduwurke tumpukan utawa posting kudu diselehake kanggo sawetara jam utawa maneh, gumantung saka jumlah tinta lan lingkungan apa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita