banderolë

Letër fotografike me shkëlqim Eco-Solvent InkJet

Emri i produktit: Letër fotografike me shkëlqim Eco-Solvent InkJet
Përputhshmëria e bojës: Bojë me bazë tretës, bojë Eco-Solvent


Detajet e produktit

Përdorimi i produktit

Detajet e produktit

Specifikimi: 36"/50'' X 30 Mt's Roll
Përputhshmëria e bojës: Bojë me bazë tretës, bojë Eco-Solvent

Karakteristikat themelore

indeks

Metodat e Testimit

Trashësia (gjithsej)

230 μm (9,05 mil)

ISO 534

Bardhësi

96 W (CIE)

CIELAB - Sistemi

Shkalla e hijezimit

> 95%

ISO 2471

Shkëlqim (60°)

95

1.Përshkrim i përgjithshëm
EP-230S është një letër fotografike e veshur me PE 230μm, e veshur me shtresë pranuese të bojës Eco-solvent me sipërfaqe me shkëlqim, është e veshur me thithje të mirë të bojës dhe veshje me rezolucion të lartë.Pra, është ideja për printera me format të madh si Mimaki JV3, Roland SJ/EX./CJ, Mutoh Rock Hopper I/II/38 dhe printera të tjerë me bojë për qëllime të ekspozimit të brendshëm dhe të jashtëm.

2.Aplikimi
Ky produkt rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm afatshkurtër.

3.Avantazhet
■ Garancia e jashtme për 12 muaj
■ Thithje e lartë e bojës
■ Rezolucioni i lartë i printimit
■ Rezistencë e mirë ndaj motit dhe rezistencë ndaj ujit

Përdorimi i produktit

4. Rekomandime për printer
Mund të përdoret në shumicën e printerëve me bojë me bazë tretës me rezolucion të lartë, si: Mimaki JV3, Roland SOLJET, Mutoh Rock Hopper I/II, DGI VT II, ​​Seiko 64S dhe printera të tjerë me bojë me bazë tretës me format të madh.

5. Cilësimet e printerit
Cilësimet e printerit me bojë: Vëllimi i bojës është më shumë se 350%, për të marrë cilësi të mirë printimi, printimi duhet të vendoset në rezolucionin më të lartë.

5. Përdorimi dhe ruajtja
Përdorimi dhe ruajtja e materialeve: lagështia relative 35-65% RH, temperatura 10-30 ° C.
Pas-trajtimi: Përdorimi i këtij materiali rrit shumë shpejtësinë e tharjes, por mbështjellja ose shtylla duhet të vendoset për disa orë ose më gjatë, në varësi të sasisë së bojës dhe mjedisit të punës.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Na dërgoni mesazhin tuaj: