spanduk

Eco-pangleyur Glitter Silver Printable PU Flex

Kode Produk: HTS-300SGL
Ngaran produk: Eco-solvent Glitter Silver Printable PU Flex kalawan épék shinny béntang
spésifikasi:
50cm X 30M / Gulungan.
Kasaluyuan tinta: tinta pangleyur, tinta Eco-solvent Max, tinta pangleyur hampang, tinta BS4, tinta Latex jsb.


Rincian produk

Produk Uasge

Video

Rincian produk

1.Pedaran
Eco-Solvent Glitter Silver Printable PU Flex tiasa dicitak ku sagala jinis panyitak inkjet Eco-Solvent, kéngingkeun daya tahan anu saé kalayan warna nahan gambar, nyeuseuh-sanggeus-nyeuseuh.Ngahias lawon kalayan poto dina menit.Inovatif panas ngalembereh napel téh cocog pikeun mindahkeun onto tékstil kawas katun, campuran poliéster / katun jeung poliéster / acrylic, nilon / Spandex jsb ku mesin pencét panas.Éta idéal pikeun ngaropéa kaos oblong, atawa lampu warna caang, tas kanvas, maké olahraga & luang, seragam, maké biking, artikel promosi jeung leuwih.kalayan tonggong logam glitter tina PU Flex anu tiasa dicitak, saatos nyitak & nransper, warnana bakal dirobih ku pangaruh logam glitter.

2. Keunggulan
■ Sesuaikeun lawon sareng poto sareng grafik warna karesep.
■ Dirancang pikeun hasil vivid on poék, bodas atawa lampu-warna katun atawa katun / lawon campuran poliéster
■ Idéal pikeun personalizing kaos oblong, tas kanvas, tas kanvas, seragam, foto dina quilts jsb.
■ Alus bisa diumbah jeung tetep coloration
■ Leuwih fléksibel tur leuwih elastis

Produk Uasge

3.Rekomendasi printer
Éta tiasa dicitak ku sagala jinis panyitak inkjet Eco-Solvent sapertos: Roland Versa CAMM VS300i / 540i, VersaStudio BN20, Mimaki JV3-75SP, Seragam SP-750C, sareng printer inkjet Eco-pangleyur séjén jsb.

4.Setélan percetakan
CnRvzdz2SgyPjTLDTc7gJw

5.Setélan motong
0PAPpQvpT8qshi6vCchvrQ

6.Heat pencét mindahkeun
1).Nyetél pencét panas dina 165 ° C salami 25 detik nganggo tekanan sedeng.
2).Sakeudeung panas lawon pikeun 5 detik pikeun mastikeun yén éta sagemblengna lemes.
3).Ninggalkeun gambar dicitak nepi ka garing pikeun approx.5 menit, motong kaluar gambar sabudeureun edges.Mesek garis gambar kaluar tina kertas backing gently ku napel pilem poliéster (TF-100).
4).Teundeun garis gambar nyanghareup ka luhur kana lawon target
5).Teundeun lawon katun kana eta.
6).Saatos mindahkeun pikeun 25 detik, mindahkeun jauh lawon katun, lajeng cooling salila kira sababaraha menit, mesek pilem poliéster napel dimimitian di juru.
RAtGtKuKQxqS0GW8AHVzZA

7. Parentah ngumbah:
Cuci jero kaluar dina cai tiis.ULAH MAKE BÉTAK.Teundeun kana dryer atawa gantung nepi ka garing langsung.Punten ulah manteng gambar anu ditransfer atanapi kaos oblong sabab ieu tiasa nyababkeun retakan, Upami retakan atanapi kerutan, punten nempatkeun lambar kertas buktina greasy dina transfer sareng pencét panas atanapi setrika salami sababaraha detik. pencét pageuh leuwih sakabéh mindahkeun deui.
Punten émut yén henteu nyetrika langsung dina permukaan gambar.

8. Rekomendasi Rengse
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kaayaan 35-65% Kalembaban Relatif sareng dina suhu 10-30 ° C.
Panyimpenan bungkusan kabuka: Nalika bungkusan kabuka média henteu dianggo, cabut gulungan atanapi lambar tina printer nutupan gulungan atanapi lambar nganggo kantong plastik pikeun ngajaga tina kontaminasi, upami anjeun nyimpen dina tungtung, paké colokan tungtung. jeung tape handap tepi pikeun nyegah karuksakan kana ujung roll ulah iklas objék seukeut atawa beurat dina gulungan dijagi sarta ulah tumpukan aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: