Eco-solvent Glitter Silver Printable PU Flex

Kode Produk : HTS-300
Jeneng produk: Eco-Solvent Glitter Silver Printable PU Flex karo efek shinny lintang
Spesifikasi:
50cm X 30M/Roll.
Kompatibilitas Tinta: Tinta Solvent, Tinta Eco-Solvent Max, Tinta Solvent Mild, tinta BS4, tinta Lateks lsp.


Detail Produk

Produk Uasge

Video

Detail Produk

1. Katrangan
Eco-Solvent Glitter Silver Printable PU Flex bisa dicithak dening kabeh jinis printer inkjet Eco-Solvent, entuk daya tahan gedhe kanthi warna nahan gambar, cuci-sawise cuci.Dekorasi kain nganggo foto ing sawetara menit.Adhesive leleh panas sing inovatif cocok kanggo nransfer menyang tekstil kaya katun, campuran poliester / katun lan poliester / akrilik, Nylon / Spandex dll kanthi mesin penet panas.Iku becik kanggo ngatur T-shirts werna peteng, utawa cahya padhang, tas kanvas, nyandhang olahraga & luang, seragam, nyandhang sepedaan, artikel promosi lan liyane.kanthi mburi metalik glitter saka PU Flex sing bisa dicetak, sawise dicithak & ditransfer, warna bakal diganti kanthi efek metalik glitter.

2. Kaluwihan
■ Ngatur kain nganggo foto favorit lan grafis warna.
■ Dirancang kanggo asil sing cetha ing kain katun utawa katun/poliester sing peteng, putih utawa werna cerah
■ Becik kanggo personalizing T-shirts, tas kanvas, tas kanvas, seragam, foto ing quilts etc.
■ Good washable lan tetep werna
■ Luwih fleksibel lan luwih elastis

Produk Uasge

3. Rekomendasi Printer
Bisa dicithak dening kabeh jinis printer inkjet Eco-Solvent kayata: Roland Versa CAMM VS300i/540i, VersaStudio BN20, Mimaki JV3-75SP, Uniform SP-750C, lan printer inkjet Eco-solvent liyane.

4. Setelan printing
CnRvzdz2SgyPjTLDTc7gJw

5. Setelan Cutting
0PAPpQvpT8qshi6vCchvrQ

6. Transfer penet panas
1).Nyetel heat press ing 165 ° C suwene 25 detik kanthi tekanan moderat.
2).Sedhela panas kain kanggo 5 detik kanggo mesthekake yen iku rampung Gamelan.
3).Ninggalake gambar sing dicithak nganti garing kira-kira 5 menit, potong gambar ing pinggir.Copot garis gambar saka kertas mburi kanthi alon-alon nganggo film poliester adesif (TF-100).
4).Selehake garis gambar madhep munggah menyang kain target
5).Selehake kain katun ing ndhuwur.
6).Sawise nransfer kanggo 25 detik, pindhah adoh kain katun, banjur cooling kanggo bab sawetara menit, Peel film polyester adesif miwiti ing sudhut.
RAtGtKuKQxqS0GW8AHVzZA

7. Instruksi ngumbah:
Cuci jero metu ing AIR DINGIN.AJA NGANGGO PEMUTIH.Selehake ing pengering utawa langsung digantung supaya garing.Aja ngegetake gambar sing ditransfer utawa T-shirt amarga iki bisa nyebabake retak, Yen retak utawa wrinkling kedaden, mangga nyelehake sheet saka kertas bukti greasy liwat transfer lan panas penet utawa wesi kanggo sawetara detik nggawe manawa kanggo penet kuwat liwat kabeh transfer maneh.
Elinga supaya ora nyetrika langsung ing permukaan gambar.

8. Rekomendasi Rampung
Penanganan & Panyimpenan Bahan: kahanan 35-65% Kelembapan Relatif lan ing suhu 10-30°C.
Panyimpenan paket mbukak: Yen paket mbukak media ora digunakake, copot gulungan utawa lembaran saka printer tutup gulungan utawa lembaran nganggo kantong plastik kanggo nglindhungi saka rereged, yen sampeyan nyimpen ing mburi, gunakake plug mburi. lan tape mudhun pinggiran kanggo nyegah karusakan ing pinggiran muter ora lay obyek cetha utawa abot ing nggulung dilindhungi lan ora tumpukan mau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita