2021 ReChina Asia Expo, 19-21 мај, Шангај

ReChina Expo се одржува секоја година во Шангај од 2004 година. Како еден од најважните настани за индустријата на печатачи и потрошен материјал, ReChina Expo е добро познат од инсајдерите во индустријата поради големиот обем, фокусот на индустријата и интернационализираните карактеристики.
Производи:
1) Лесна хартија за пренос на инкџет HT-150P, темна инкџет хартија за пренос на топлина HTW-300,
Хартија за пренос на сјајна темна боја на мастило HTS-300GL, метална хартија за пренос на инкџет HTS-300,
HTW-300R Хартија за пренос на инкџет со можност за сечење итн.
IMG_5178
2), Хартија за пренос на ласер во боја за печатење и сечење TWL-300R, лесно ласерско печатење хартија за пренос на топлина TL-150P
3).
4), Roland BN20 Eco-Solvent PU flex за печатење за печатење и сечење,
PU за печатење со мастило HP латекс и Flex што може да се сече,
Eco-Solvent Inkjet Glitter што може да се печати за Eco-Solvent Max мастило итн.
IMG_5182

За повеќе нашите производи, ве молиме посететеhttps://www.alizarinchina.com/
Благодарам
Опсег на изложба

Принтери, копири, опрема за дигитално печатење
Касети со мастило и тонер, ленти, етикети, хартии
Компоненти за копири, печатачи и потрошен материјал
3D печатачи, 3D технологии и материјали
Канцелариска автоматизација, образовна опрема, онлајн систем за состаноци

Изложбен и конвенциски центар во Шангај World Expo
(850 Bocheng Rd, Pudong, Шангај, Кина)

ReChina Asia Expo ќе се одржи на 19-21 мај 2021 година во Шангај Светскиот изложбен и конвенциски центар.Изложбениот центар се наоѓа во централното подрачје на Шангај во Пудонг.Тоа е околу 25 километри од меѓународниот аеродром Хонгкиао и 40 километри од меѓународниот аеродром Пудонг.Удобно е да се стигне таму со такси или метро линија бр. 7 и бр. 8 (патната станица Јаохуа, околу 0,5 км).

Големи размери
ReChina Expo на еден од најголемите саеми во индустријата за печатачи и потрошен материјал.Секоја година над 200 производители и добавувачи ги изложуваат своите нови и конкурентни производи на саемот.Над 8000 присутни доаѓаат да го посетат.

Почести и награди
Како добро познат истакнат бренд, ReChina Expo е доделена како „Одличен меѓународен трговски саем во Шангај“ од SCEIA, Шангајската конвенција и асоцијација за изложби.ReChina е исто така „најдобар меѓународен трговски саем“ доделен од страна на Источнокинеската конвенција и изложбена асоцијација.ReChina Expo е награден како „Најдобра меѓународна изложба“ од NCN, списанието ИТ и од RePrint, списанието за печатена индустрија.

Шангај
Шангај, со население од 24 милиони, е најголемиот и најразвиениот град во Кина.Шангај привлекува милиони бизнисмени и патници секоја година, давајќи многу можности и забава.Транзитните патници од 53 земји можат да останат во Шангај 144 часа без виза, што им овозможува на посетителите да дојдат во Шангај на 6-дневни саеми.


Време на објавување: 14-ти септември 2021 година

  • Претходно:
  • Следно:
  • Испратете ни ја вашата порака: