Напорен ден за Flex за печатење……

300 ролни, еден ден работа од картонска амбалажа до товарење камион, нема проблем,БРЗА ИСПОРАКА!

Ние сме фабрика за хартија за пренос на топлина.Ние произведуваме, продаваме на големо материјали за пренос на топлина за различни видови текстил или ткаенини, 100% памук, 100% полиестер, мешавини од памук/поли, мешавини од најлон/спандекс, мрежести ткаенини, ткаенини за плетење итн.

Нашите документи за пренос на топлина вклучуваат:

#Инкџет хартија за трансфер компатибилен со нормален инк-џет печатач со нормална боја на база на вода или мастила со пигмент, како што е Epson L805;

#Хартија за ласерски трансфер во бојакомпатибилен со ласерски печатач во боја или ласерски копир како што се OKI, Konika Minolta;

#Print and Cut Flex компатибилен со машина за печатење и сечење со широк формат со еко-растворувач мастило, мастило со растворувач, мастило од латекс, UV мастило итн. како Roland, Mimaki, Mutoh итн.

#Пренос на топлина Винил/Пу флекс за пренос на топлина што може да се сечи, компатибилен со сите плотери за сечење винил како што се Roland GS24, Mimaki GS-60, Graphtec CE или секачи за биро како што се Silhouette CAMEO, Cricut, i-Craft итн.

Доставуваме различни серии на хартии за пренос на топлина и за текстил или ткаенини со светла и темна боја, а повеќето од нашите хартии за пренос се достапни на залиха.Ние нудиме брза испорака и најдобра услуга по продажбата за вас.Добредојдовте контактирајте го нашиот менаџер за продажба за повеќе информации.

Венди:

WhatsApphttps://wa.me/8613506996835Е-пошта:marketing@alizarin.com.cn

Хенри:

WhatsApphttps://wa.me/8613599392619Е-пошта:cc@alizarin.com.cn

Тифани:

WhatsApphttps://wa.me/8613506998622Е-пошта:sales@alizarin.com.cn

Сончево:

WhatsApphttps://wa.me/8613625096387Е-пошта:pro@alizarin.com.cn


Време на објавување: Мар-28-2023

  • Претходно:
  • Следно:
  • Испратете ни ја вашата порака: