nūhou alizarinchina

ʻO ka Vinyl Textile maikaʻi loa no nā pahu haʻuki

Inā ʻoe e ʻimi nei i makana hoʻokahi mai kahi mea pena kūloko, a makemake paha e hana i kāu hana hoʻomaha ponoʻī no nā hoaaloha a me nā mea aloha, ua uhi ʻo UC Berkeley iā ʻoe.E hele i ka arboretum ma UC Arboretum e hōʻiliʻili i nā succulents a i ʻole e kākau inoa no ka papa hana lei.E kū ma Mulford Hall no ka lāʻau Kalikimaka maikaʻi loa, a i ʻole e nānā i ka ipu lepo ma Berkeley Art Studios.E nānā pono i ka papa inoa o nā puke hou mai nā lālā o ke kaiāulu pā kula.E ʻike i ka palapala ʻāina kula no nā kuhikuhi.
Hale kūʻai Pop-up Hale Hōʻikeʻike ʻo Berkeley Art Studio: A hiki i ka lā 11 o Dekemaba, e kūʻai aku ana ka Berkeley Art Studio Pop-Up Store i nā seramika, nā lole lole, nā ihoiho, nā mea hoʻonani, a me nā kāleka hoʻomaha.Hana ʻia nā huahana a pau e nā mea pena a me nā mea hana.Loaʻa ka loaʻa ʻana o ka pōmaikaʻi i nā mea pena kiʻi a me nā papahana hoʻomohala o nā haumāna Berkeley.
       MLK Student Union Stephens Lounge, Mon-Fri 10:00-20:00, Sat-Sun 10:00-18:00, artstudio@berkeley.edu, (510) 642-6161
UC Botanical Garden Shop & Plant Shelf: E ʻimi i kahi koho o nā makana i hoʻoulu ʻia e ke ʻano, nā puke a me nā mea kanu, mai nā socks butterfly a me nā kāwele kī puaa a hiki i nā ferns a me nā succulents.
Cal Forestry Club Tree Sale (December 4 Sale): E huakaʻi nā haumāna o Cal Forestry Club i Sierra Nevada e hōʻiliʻili i nā lāʻau keʻokeʻo, Douglas fir a me nā lāʻau kedera i hāʻawi ʻia e Sierra Pacific Industries, ka mea maʻamau ʻaʻole ola a hiki i ke oʻo.ʻOiai ʻaʻole i loaʻa ka koho pre-order, hiki i nā kānaka ke hoʻopiha i kēia palapala e hōʻike i ka nui a me nā ʻano lāʻau a lākou e makemake ai.ʻO ke kākoʻo ʻana i kēia hanana e kōkua i ka California Forest Club e hele i nā hālāwai, alakaʻi i nā huakaʻi kula, a kūkulu i kahi kaiāulu ululāʻau ma Berkeley.
E kūʻai ʻia ana nā lāʻau ma ka ʻaoʻao hema o Mulford Hall no $8 no ka wāwae ma ka lā 4 o Dekemaba mai ka hola 8:00 am a i ka hola 6:00 pm a mai ka lā 5 o Dekemaba a i ka 8 mai ka hola 2:00 pm a i ka hola 6:00 pm.
Holiday Crafts: Hiki i nā ʻohana ke kipa aku i ka UC Arboretum i kēlā me kēia manawa ma kekahi o nā puka makani papahana ʻelua e hana i kekahi mea mai nā honua piha piha i nā lei liʻiliʻi a me nā kāleka botanical.Loaʻa nā tiketi, nā mea inu ʻoluʻolu a me nā mea āpau i ke kumukūʻai.Pono e hele pū ʻia nā keiki me kahi kanaka makua i hoʻopaʻa inoa ʻia.ʻO ka uku lālā he $20, ka uku lālā he $22.
ʻElua lumi papa o ka UC Arboretum no nā ʻohana e hana i kā lākou mau mea hoʻonani hoʻomaha a me nā mea ʻē aʻe.
Kau Kakahiaka: Kekemapa 11, 10:00 am a 12:00 pm Kau ahiahi: December 11, 1:30 pm a 3:30 pm E kākau inoa ma ka pūnaewele a i ʻole kelepona (510) 664-7606.
Nā Kaʻa Leʻaleʻa: Hoʻokipa ʻo Albany University Village i nā kaʻa pāʻani no nā haumāna a me nā ʻohana Berkeley e noho ana ma ka hale noho haumāna.Ke ʻimi nei ka poʻe hoʻonohonoho i nā mea pāʻani hou a me nā makana ʻē aʻe no nā pēpē, nā keiki a me nā ʻōpio.Hiki i ka poʻe e makemake ana e hoʻouna i makana i: University Village Albany, Attn: Claudia Hall, 1125 Jackson St., Albany, CA 94706. Aia nā haʻawina ma ke awakea o ka lā 14 o Dekemaba.
       Drop gifts at: 2610 Channing Way, 4th floor (check the front desk for directions), claudia.hall@berkeley.edu
STEM Kits: Me nā kits mai Tinkering Labs, hiki i nā ʻenekinia makahiki 8+ ke hana i nā mea hana me nā lima wili a i ʻole nā ​​mīkini e paʻi i nā hua.Ua hoʻomaka ʻo Tinkering Labs ma SkyDeck, UC Berkeley's incubator e kōkua i nā mea hou e hele i ka mākeke.
Lawrence Hall of Science Store: He ʻano makana like ʻole ka Lawrence Discovery Store i loaʻa kekahi mea no nā makahiki āpau, me nā pahu ʻepekema e like me ka Sunprint set, i hoʻolālā ʻia e nā kumu hoʻonaʻauao ma Lawrence Hall of Science, a me nā ʻano puke he nui., nā lopako a me nā puʻupuʻu.
Nā Kiko Māla Loko: E hoʻoulu i kāu meaʻai ponoʻī me ka pahu Back to the Roots, kahi hoʻomaka hoʻomaka ʻo Oakland i hoʻokumu ʻia e nā alumni Berkeley ʻo Nikhil Arora a me Alejandro Vélez e hana i nā meaʻai mākaukau e ʻai a mākaukau e ʻai.
Nā polokalamu ʻōpio a me nā kahua hoʻomoana: Hāʻawi ka UC Berkeley Youth Recreation Center i nā hoʻomoana kauwela a me nā kau, a me nā papahana ʻōpio a puni ka makahiki i nā haʻuki e like me ka haʻuki, pana pana, skateboarding, ʻauʻau a me ka holo ʻana, a me nā lā hebedoma ʻē aʻe.
Cal Performances: ʻO Berklee Performing Arts nā makana, nā mea hana a me nā komisina i hoʻokumu ʻia a me nā mea hana kiʻi hou.Hōʻike ʻia kēlā me kēia kau ma kahi o 80 mau hana e nā mea pena kiʻi honua ma nā ʻano me nā mele kahiko a me nā mele kahiko, jazz a me pop, hula a me nā hale keaka hou.Hoʻomaka nā palapala makana ma $10, kūpono no nā hōʻike, ʻaʻole e pau.Hiki i nā haumāna UC Berkeley ke kūʻai aku i nā pahu FlexiPass o ʻehā, ʻeono, a ʻewalu paha tiketi no $15 no kēlā me kēia tikiki.E hoʻopaʻa i kāu mau tiketi ma ka pūnaewele, ma ke kelepona a i ʻole ma ke keʻena pahu pahu Zellerbach Hall.E nānā i ka pūnaewele a i ʻole e kelepona mua no nā pani hoʻomaha.
Kūʻai ʻo BAMPFA i nā ʻano mea like ʻole i loko o kāna hale kūʻai, me kahi puʻupuʻu 300-quilt i hoʻolālā ʻia e Rosie Lee Tompkins.
       BAMPFA STORE & MEMBERSHIP: E nānā i ka Hale Hōʻikeʻike Kiʻi ʻo Berkeley a me nā hale kūʻai kiʻi kiʻi kiʻiʻoniʻoni Pākīpika no nā makana mai 300 mau ʻāpana Rosie Lee Tompkins puʻupuʻu a hiki i nā puke noʻeau Net Work a David Huffman.Loaʻa i nā lālā BAMPFA ke komo manuahi i kāna mau kiʻi kiʻi (a ʻoi aku ma mua o 30 mau hale kiʻi kiʻi kulanui), nā uku kūʻai hale kūʻai hale kūʻai, a me nā pono ʻē aʻe.Mai ka lā 9 o Dekemaba a hiki i ka lā 11 o Kekemapa, loaʻa i nā lālā hale hōʻikeʻike he 20% hoʻemi ma ka hale kūʻai.
Nā Papa Hana Hana a me nā Kiki: Hiki i nā mea hana ke hana i nā lei hoʻomaha e hoʻohui i nā mea hoʻonani hoʻomaha ma UC Arboretum.Loaʻa i ka ʻōmaʻomaʻo a me nā mea hoʻonani kūlohelohe ʻē aʻe mai ka hōʻiliʻili ʻana i nā mea kanu honua a puni ka māla, me ka lei uwea hiki ke hoʻohana hou ʻia.Manaʻo ka poʻe hoʻonohonoho i nā malihini e lawe mai i nā ʻāpana kīhāpai a me nā mīkina lima me lākou.Hana ʻia ka papahana i loko o ka hale - he koho nā masks akā ʻōlelo ʻia.He $90 ka lilo o ka lālā o ka māla a no ka poʻe ʻole he $100.No ka poʻe makemake e hana i nā lei ma ka home, loaʻa nā kime.ʻO ka uku lālā he $70, ʻo ka uku lālā he $75.
Semina ahiahi: Kekemapa 7 mai 18:00 a 20:00 Kakahiaka Semina: Kekemapa 8 mai 10:00 a 12:00 Kike Kike: Kekemapa 8 mai 15:00 a 17:30 E kakau ma ka pūnaewele a i ole e kelepona (510) 664- 7606 i kakau inoa.
Wehe ʻia ʻo Makerspace ma UC Berkeley Libraries i ka Pōʻakahi a hiki i ka Pōʻalima mai ka hola 12:00 pm a i ka hola 4:00 pm, me ke koho ʻana.
Hale Waihona Puke: E hana i makana kū hoʻokahi i kēia kau hoʻomaha ma UC Berkeley Library Makerspace, he wahi hui pū i wehe ʻia i nā haumāna, kumu, a me nā limahana.E hoʻohana i ka mīkini paʻi 3D a i ʻole scroll saw e hana i nā mea hoʻonani, e hoʻohana i ka mea ʻoki vinyl e hana i nā decal maʻamau, a i ʻole e hoʻohana i ka vinyl transfer a me nā paʻi wela e hana i nā t-shirt maʻamau a i ʻole nā ​​ʻeke nui.Hāʻawi i nā mea hana, nā mea hana, nā hoʻomaʻamaʻa a me nā papa hana.Nā hola wehe kūloko: Pōʻakahi a Pōʻalima mai 12:00 a 16:00.E hoʻopaʻa i kahi hālāwai kanaka a pilikino paha me kahi limahana.
ʻO Charmin Smith (kiʻi ʻia) ʻo ia ke poʻo kumu o ka hui kinipōpō pōkā wahine mai ka makahiki 2019. (Photo courtesy of Cal Athletics)
Nā Tiki Haʻuki o Kaleponi: E kākau i nā tikiki manawa e hauʻoli ai i kāu mau kime haʻuki punahele ma Kaleponi.Hāʻawi ʻia nā tiketi no kēlā me kēia kime, mai ka basketball a me nā haʻuki wahine a hiki i ka pōpeku a me ka polo wai.
Rec Sports Membership: Hāʻawi ʻo Rec Sports i kahi lālā e komo ai i ʻelua mau kikowaena hoʻoikaika kino a me ʻekolu mau loko ʻauʻau.Hāʻawi pū ʻo Rec Sports i ka hoʻomaʻamaʻa pilikino no nā poʻe a i ʻole nā ​​kāne (ʻaʻohe lālā e koi ʻia).
Ho'āʻo Wai Home: E hoʻāʻo i kāu wai inu a hiki i 400 mau mea haumia me Tap Score, kahi hui ʻepekema a me nā lawelawe olakino i hoʻokumu ʻia ma ke ʻano he ʻāpana o ka CITRIS Foundry startup accelerator e kahi hui o nā ʻepekema a me nā ʻoihana ʻoihana.
VoiceBeam: E launa pū me nā hoaaloha a me nā mea aloha i kēia kau hoʻomaha me kahi polokalamu kelepona e hiki ai i nā mea hoʻohana ke kamaʻilio manawa maoli me ka poʻe he nui i ka lā.Ua hoʻomohala ʻia ʻo VoiceBeam e SkyDeck, kahi incubator hoʻomaka ma ke Kulanui o Kaleponi, Berkeley.
Aura: Hāʻawi kēia noi noʻonoʻo i ʻekolu mau minuke alakaʻi noʻonoʻo pilikino e pili ana i ke ʻano o ka mea hoʻohana a me nā pahuhopu.Ua hoʻokumu ʻia ʻo Aura e ka alumnus Steve Lee, nona ke kēkelē laepua ma ka lāʻau lapaʻau unuhi a me ka bioengineering mai Berkeley.
Nā Meaʻai hipa ʻEleʻele: Hoʻokumu ʻia e Berkeley alumnus a me East Bay kamaʻāina ʻo Ismael Montañez, Hāʻawi ʻo Black Sheep Foods i nā huahana ʻiʻo hoʻomau i ka mea kanu ʻoiai e hōʻemi ana i ka hopena o ke kaiapuni o ka hana ʻiʻo ʻoihana.
ʻO ka palapala hōʻaiʻē meaʻai a nā haumāna Berkeley: Hāʻawi i ka meaʻai olakino me ka Berkeley Student Food Collective Gift Voucher, kahi hale kūʻai Berkeley e kūʻai aku ana i nā huaʻai hou, kūloko a me nā mea ulu, nā mea kanu, nā sanwī, nā meaʻai i kālua a me nā mea hou aku.Paʻa ka hui i ka hoʻonaʻauao ʻana i nā haumāna e pili ana i ka meaʻai a me nā ʻōnaehana meaʻai, hoʻoikaika i nā alakaʻi hou, a me ka hoʻonaʻauao ʻana i nā ʻōpio e komo a mālama i nā ʻoihana hoʻomau.
Cal Nourish: Hāʻawi iā Cal Nourish, he papahana kula e kōkua ana i nā haumāna Berkeley e hoʻokō i nā hopena i ka wā hoʻomaha hoʻoilo.E hāʻawi ʻia nā haʻawina i nā papahana laepua a puka ma ka pā kula, me nā mākua o nā haumāna a me nā keiki hānai mua.Eia kekahi, e noʻonoʻo e hāʻawi i ka Basic Needs Center, nāna e hoʻolako a hoʻopili i nā haumāna me nā lawelawe koʻikoʻi e pili ana i ko lākou olakino, pili a me ka maikaʻi.
Aia ka mak-'amham/Cafe Ohlone ma ka pā kula ma waho o ka Hearst Museum of Anthropology a lawelawe ʻo ia i ka meaʻai Ohlone i ka manawa.
McAmham/Café Ohlone: ​​Aia ma waho o ka Hearst Museum of Anthropology, ʻo kēia wahi moʻomeheu kahi kikowaena o ka moʻomeheu East Bay Ohlone.ʻO ka cafe, e lawelawe ana i nā kīʻaha kau mai ka hale ʻaina ʻo Ohlone, ua pani ʻia no nā lā hoʻomaha a wehe ʻia i ka waena o Ianuali.Hiki i nā malihini ke kauoha mua mai ka lā 15 o Dekemaba a hiki ke kūʻai i nā kāleka makana i kēlā me kēia manawa.Hoʻohana pū ʻia ʻo Mak-amham i ka wā ʻai, kamaʻilio a me nā kūkākūkā e hāpai i ka ʻike maikaʻi ʻana i ka moʻomeheu Ohlone.
ʻO Twrl Milk Tea: Ua hoʻokumu ʻia e ʻelua mau haumāna Berkeley a me nā hoaaloha lōʻihi, ʻo Olivia Chen lāua ʻo Pauline Ang, ʻo Twrl Milk Tea kahi ʻano mea kanu olakino maikaʻi i ke kī momi kiʻekiʻe.Kūʻai ʻia ke kī waiū Twrl ma ka pā kula ma Bear's Lair a me Unit's 3 Bear Market.E aʻo hou e pili ana i ka Twrl Milk Tea ma Kaleponi Magazine.
E kūʻai aku i nā mea a me nā lako ʻē aʻe: E ʻimi i nā leka i kaha lima ʻia, a me nā pālule, nā ʻeke a me nā ʻeke me nā hōʻailona kolepa a me nā kiʻi.Kākoʻo ʻia ka loaʻa kālā e ka Institute for Others and Belongings, kahi kikowaena no ka haʻawina, noiʻi, hui kaiaulu a me ka hoʻolālā i hoʻolaʻa ʻia no ka hoʻomohala ʻana i nā pilikia nui o ka honua.
ʻO nā mea kūʻai o KALX Campus Radio: hiki ke kūʻai ʻia nā mea paʻi kiʻi, magnets a me nā pālule me nā hoʻolālā leʻaleʻa a me nā hoʻolālā quirky mai ka pūnaewele Campus Radio.Hoʻokumu ʻia ma 1962 e nā haumāna Berkeley ʻo Marshall Reed lāua ʻo Jim Welsh, ma waena o nā mea ʻē aʻe, ʻo KALX ka mea mua i hoʻolaha mai Erman Hall a i nā dorms campus ma luna o nā uea ākea ākea.I kēia manawa i ka makahiki 60, ua kapa ʻia ʻo KALX i kekahi o nā lekiō kolepa 50 kiʻekiʻe ma ka ʻāina e Best College Reviews.
Hale Kuai Haumāna UC: E ʻimi i kāu lako Cal punahele ma ka UC Student Store, mai nā pālule a me nā pālule Berkeley a i nā ihoiho soy a me nā kāwele kīhini.Hāʻawi i nā kāleka makana kikohoʻe.Kākoʻo nā mea kūʻai aku i nā hui haumāna a me nā papahana.E ʻike i ke alakaʻi makana ma ka hale kūʻai.
        MLK Jr. Building, 2495 Bancroft Way, first and second floors, (510) 229-4703, berkeley@studentstore.com
Nā Pālule Cal Falcons: E hōʻike i kou aloha i ka ʻohana peregrine ma ka pā kula ma ke kūʻai ʻana i T-shirt Cal Falcons.E hele ana nā kālā i ka Cal Falcons Foundation e kākoʻo i ka hoʻonaʻauao, noiʻi, hoʻolaha, a me ka lawelawe hoʻolaha ola.Hoʻopau ka ʻohi kālā i ke aumoe i ka lā 4 o Dekemaba.E aʻo hou e pili ana i nā Falcons ma ka Berkeley News a me ka ʻaoʻao Facebook Cal Falcons.
Women and Power in Africa: Aspirations, Campaigns, and Governance, hoʻoponopono ʻia e Leonardo Arriola, Associate Professor of Political Science, Melanie Phillips, Ph.D.a me ke Kumu ʻepekema Political, a me Martha Johnson, Berkeley Alumnus, Mills College Chair and Associate Professor of Political Science.
ʻAsia ʻAmelika Moʻolelo ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa, ʻo Catherine Seniza Choi, Polofesa o ʻAmelika ʻAmelika a me ʻAsia Diaspora Studies a Comparative Ethnic Studies.
ʻO Utopia ʻino: Hoʻopau ʻeleʻele a hoʻihoʻi hou ʻia ma Tulsa na Jovan Scott Lewis, Luna Hoʻomalu a me Associate Professor of Geography
Minerals, he ohi mele na Tiff Dressen, e pili ana i na limahana o ke keena o ka hope peresidena o ka noii.
Leʻaleʻa: He Moʻolelo o ka Moʻolelo a me ka Moʻomeheu na Timothy Hampton Polofesa o ka Palapala Hoʻohālikelike a me Palani.
I kēia pule: ʻO ke kaukaʻi mōʻaukala ʻo David Henkin ma nā mele kūlohelohe i hana ai iā mākou
The Art of Witnessing: The Military Disasters of Francisco de Goya Michael Larocci Professor of Spanish Literature and Culture
Towards Utopia: He Moolelo Waiwai o ka Iwakalua Keneturi J. Bradford DeLong Kumu o ka Waiwai.
ʻO ka hoʻomaʻamaʻa o ke alo: kahi hoʻololi hou e ke kumu kākau kākau kula ʻo Carmen Acevedo Butcher
Pehea ka hana ʻana o nā hale lapaʻau i ke kāne: He Moʻolelo Lapaʻau o nā Manaʻo Transformative e ke Kauka Hoʻohui o ka History Sandra Eder
In Between: Stories for the 21st Century, hoʻoponopono ʻia e Bryce Particelli, kumu aʻo kākau kolepa.


Ka manawa hoʻouna: Dec-16-2022

  • Mua:
  • Aʻe:
  • E hoʻouna i kāu leka iā mākou: