Bläckstråleutskrift och skär överföringspapper (HT-150) |AlizarinChina.com

Vi levererar HT-150 Light Inkjet print och skär transferpapper för T-shirts

Steg 1. Tryckt av Epson photo 1390 med vanligt bläck,

Steg 2. Förflyttning med hemmaskin med BOMULL-inställning

För mer, besökhttps://www.alizarinchina.com/ink-jet-transfer-paper/, eller kontakta Sunnyhttps://wa.me/8613625096387e-post:pro@alizarin.com.cnför gratisprover

#heattransfervinyl #printableflock #alizarin #prettystickers #heatpressmachine #phototransferpaper #vinylcutter #heattransfervinyl #printandcut #inkjettransferpaper

Posttid: 2021-07-07

• Tidigare:
  • Nästa:
  • Skicka ditt meddelande till oss: